+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

GRANDHOTEL SALVA Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

von 11 Bewertungen

  • Personal

    96%
  • Sauberkeit

    100%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    91%
  • Preis-Leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 8.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

Einzelreisender, 24.9.2017

Kolín Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 18.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav

Älteres Paar, 24.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Kvalitní snídaně, ochotný personál

  • Amatérsky provedená rekonstrukce. Nefunkční uspořádání v pokoji i například na schodišti. Chybějící zařízení, prakticky žádné v pokoji - místo skříně věšák! Žádné úložné prostory v pokoji ani v koupelně. Naproti tomu obrovský televizor, který však v miniaturním pokoji je zbytečný a téměř nepoužitelný. Vzhledem k dispozici areálu měl být součástí rekonstrukce výtah, památkáři by zřejmě souhlasili. Nákladně a zdařile vybudovaná restaurace je mimo provoz. Označení 4 hvězdy je klamavé, asi si je vymyslel majitel.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Zdeněk Dvořák

Älteres Paar, 9.4.2017

Světlá nad Sázavou Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velká spokojenost. Děkujeme.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

Älteres Paar, 20.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
95 %
  • Útulné a čisté pokoje, velmi ochotný personál. Rádi se vrátíme.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marek

Familie mit kleinen Kindern, 3.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • - opravdu velká tv, to se jinde prostě nevidí - čisté, příjemné prostředí - postele a matrace - prostorné pokoje - příjemný, usměvavý personál - snídaně (nemá cenu popisovat, to se musí zažít) - možnost snídaně venku - tato **** je opravdu perfektní

  • - zatím nefunkční restaurace - chybí klima na pokoji - malé zázemí pro děti při delším pobytu

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiři

Familie mit kleinen Kindern, 28.8.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nově, moderně zrekonstruovaný hotel. Služby na úrovni 5*, výborná kuchyně a snad ty nejlepší postele, ve kterých jsem kdy v hotelu spal. Mohu jedině doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

Älteres Paar, 20.8.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Hotel je zrekonstruován a to velmi citlivě, pokoj, ve kterém jsme byli, působil velmi příjemně, až jsem ztrácela pocit, že jsem v hotelu, jak na mě působil domácí atmosférou. Postel velmi komfortní, snídaně velmi rozmanitá a chutná. Rozhodně to nebyla má poslední návštěva.

  • Noční život nelze vymýtit ani na malém městě, za to nikdo nemůže a musí se s tím jen počítat. Škoda, že nebyla v provozu restaurace, ale prý od září bude, tak jsem zvědavá i na její kvality. Personál byl velmi příjemný a nápomocný, ale ještě potřebují trochu zkušeností, aby byli skutečnými profesionály. To chce čas. Ale potenciál tam jistě je.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Milan

Älteres Paar, 7.8.2016

Poděbrady Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • výborná postel, skvělá snídaně díky vynikající domácí paštice, marmeládám a limonádě

  • cena parkovného 170,- Kč/den,

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr

Familie mit älteren Kindern, 4.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Moc hezký hotel na hezkém místě na náměstí. Krásný pokoj s pěknými doplňky ( lampy, zrcadla...). Naprostá čistota pokoje. Opravdu vynikající snídaně. Od pečiva, čerstvých jogurtů, domácích limonád, domácího medu....Super. Dále bych chtěl pochválit personál hotelu za ochotu při objednání bezlepkového pečiva pro dceru k snídani.

  • Škoda, že v době našeho pobytu byla restaurace v rekonstrukci, protože jestli v ní budou podávat jídla takové kvality jako jsou ostatní služby hotelu, tak to se máme při příští návštěvě na co těšit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.